Partijen

wie doen er mee?

Partijen

Na Fase1 (haalbaarheidsstudie) zijn er 2 partijen overgebleven die doorstoten naar Fase2 (demonstratiefase) van deze SBIR.

Bron: LinkedIn

Arcadis is de leidende wereldwijd opererende Ontwerp- en Consultancyorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving. Door de toepassing van onze diepe marktsectorkennis in combinatie met onze ontwerp, consultancy, engineering, project- en management diensten werken we samen met onze klanten aan uitzonderlijke en duurzame resultaten.

Wij zijn met 28.000 mensen die in ruim zeventig landen meer dan €3 miljard aan omzet genereren. Wij ondersteunen UN-Habitat met kennis en expertise om de leefomstandigheden in snel groeiende steden over de hele wereld te verbeteren.

Het is onze missie om innovatieve en operationele toepassingen te bouwen op basis van satelliet data analyse welke een bijdrage leveren aan duurzame en klimaatbestendige landbouw, bosbouw en natuurbeheer.

TerraSphere is opgericht in 2008 door twee voormalige Microsoft medewerkers en we leveren diensten en data aan klanten wereldwijd, waaronder boeren, natuurbeheersorganisaties, verzekeraars, overheden en NGOs. Het TerraSphere-team bestaat uit agronomen, satelliet data specialisten en ICT-ontwikkelaars.

Bron: LinkedIn

52impact zet ruimtelijke beelden en gegevens om in bruikbare kaarten en informatieproducten. Wij zijn experts in het ontwikkelen, presenteren en commercialiseren van ruimtelijke dataproducten en -diensten voor nieuwe markten. Kortom, wij maken complexe (ruimte) technologie zinvol en mooi.

Via ons platform 52suite stellen we klanten in staat om krachtige ruimtelijke inzichten te verwerven voor monitoring, planning, onderzoek, handel en beleidsvorming. Daarnaast bieden we op maat gemaakte kaartdiensten en consultancy voor geo- en luchtvaartbedrijven.

Bron: LinkedIn

Problemen detecteren. Oplossingen ontwikkelen.

Onze detectie- en controlesystemen bieden nieuwe inzichten en toegang tot wat er gebeurt in ruwe omgevingen. Wetenschappelijke gegevensverwerking zorgt ervoor dat u het meeste haalt uit ’s werelds meest onderbenutte kostbare hulpbron: gegevens. We kunnen die data vervolgens omzetten in slimme beslissingen met onze intelligente softwareapplicaties. Of als u ondersteuning op locatie nodig heeft, wij hebben de slimste koppen en beste mensen in technisch advies voor R&D.

Samen de R & D-reis ondernemen Onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten zijn meestal langetermijninvesteringen in complexe systemen met strenge eisen, geformaliseerde relatiestructuren en interfaces, en zeer impactvolle projectfasen en teamschaling. Het is belangrijk om een ​​ervaren partner te hebben die er voor de lange termijn in zit. Bij S [&] T zijn we relatiegedreven en denken we niet alleen aan de eerste stappen naar een partnerschap, maar ook aan de win-win-win op de lange termijn. We hebben flexibele samenwerkingsmethoden en zijn in staat om R&D te ondersteunen via projecten, personeel en producten, afhankelijk van welke methode de beste oplossing biedt. Onze open communicatiestijl en mensgerichte methoden zorgen voor soepele interfaces en zorgen ervoor dat we door dik en dun een betrouwbare partner zijn.

Bedoeld om bij S [&] T te zijn.

Bij S [&] T komen relaties altijd op de eerste plaats, en we behandelen onze medewerkers zoals we zelf behandeld zouden willen worden. We begrijpen dat slimme mensen flexibiliteit, uitdagende projecten, open communicatie en een motiverend carrièrepad nodig hebben. Als je je eigen avontuur wilt kiezen als het gaat om het opbouwen van een rol die bij je past, zijn we hier om je gaandeweg te ondersteunen. Onze platte structuur en directe verbindingen in verschillende R & D-omgevingen bieden u volop kansen, terwijl we er ook hard aan werken om ervoor te zorgen dat we onderweg een leuke omgeving creëren.

Onderstaande 2 partijen hebben alleen fase 1 van de SBIR uitgevoerd

Bron: LinkedIn

NEO verbetert locatiegebaseerde informatie

NEO helpt overheden en bedrijven bij het duurzaam verbeteren van locatiegebaseerde informatie. Betere informatie verbetert de besluitvorming en planning. Zo dragen we bij aan deze snel veranderende wereld. Aardobservatie is hierbij belangrijk.

SignalEyes is ons werkproces (ISO9001: 2008). SignalEyes neemt het werkproces van opdrachtgevers over, zonder deze te wijzigen of software in te bouwen en verbetert de kwaliteit van de informatie. SignalEyes onderscheidt zich door transparantie, snelheid, meetbare kwaliteit en natuurlijk door uw kostenbesparing.

In Nederland structureert NEO grootschalige topografie in moderne objectgeoriënteerde managementinformatie (BGT, cityGML). Onze producten om deze doelen te bereiken heten Check, Fix en Update. In Update beveiligt en actualiseert NEO informatie op het vereiste kwaliteitsniveau door middel van aardobservatie.

Satellietbeeld.nl is onze dienst die als webservice up-to-date zeer hoge resolutie afbeeldingen van Nederland aanbiedt.

NEO levert actuele informatie over bestrating en wegen, bomen en bossen, gebouwen en stedenbouw, percelen en landgebruik, water en bodemvocht, etc. Wij leveren informatie van overal ter wereld.

Nelen & Schuurmans is een water management consultancy & IT bedrijf. Onze missie: bijdragen aan een gezonde, veilige en duurzame leefomgeving. Dat bereiken we door de beste informatie beschikbaar te maken voor besluitvorming middels onze IT en consultancy diensten.

Op het gebied van IT bieden we met Lizard een datawarehouse en analyse platform voor de fysieke leefomgeving . Met 3Di bieden we hydrodynamische model software aan waarmee integraal gerekend kan worden aan water.

Op het gebied van consultancy zijn we actief binnen de thema’s: stedelijk water, omgeving & klimaat, waterveiligheid & overlast, operationeel waterbeheer & energie, data science en integraal waterbeheer.

Bron: LinkedIn

ilionx is een IT-dienstverlener die organisaties helpt voorop te blijven lopen. Sinds haar oprichting in 2002 ondersteunt ilionx haar klanten als digitale partner op het gebied van business innovations, applications, data analytics en cloud & security. ilionx biedt specialistische kennis, is wendbaar en flexibel én heeft de slagkracht en schaalgrootte voor het succesvol implementeren van grote projecten.

Dit heeft al tot veel geslaagde projecten geleid voor zorginstellingen, lokale overheden en bedrijven, zoals onder andere NN, KLM, UMCG, ABN AMRO, ASML, Sligro Food Group, KPN, VodafoneZiggo, diverse gemeenten en een groot aantal ziekenhuizen. Sinds 2017 heeft Egeria een meerderheidsbelang in ilionx. In 2018 fuseerde ilionx met QNH Consulting en in 2019 werd ICTZ overgenomen. Het bedrijf heeft ruim 900 medewerkers in dienst en is gevestigd in Groningen, Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Maastricht, Den Bosch, Eindhoven en Hoorn.